Binnenkijken bij....

een sfeervolle badkamer in Deventer

Wanneer je je badkamer huidige "zat" bent, maar geen zin hebt in een hele verbouwing kunnen onze wandafwerkingen uitkomst bieden.

Normaal gesproken komt er bij het verwijderen van tegels veel stof en pijn vrij, taferelen waar je wellicht niet op zit te wachten. Onze producten kunnen vaak gewoon op de huidige tegels worden aangebracht waardoor dit soort situaties voorkomen kunnen worden.

Lees verder
 Wandafwerking badkamer
 Wandafwerking badkamer

Venetiaans Stucwerk

In deze badkamer in Deventer is gekozen voor Venetiaans Stucwerk. Dit materiaal werd vroegen veel toegepast in de handelsstad Venetië. Paleizen van welvarende koopmannen werden rijkelijk versierd met dit Venetiaanse stucwerk.

De hoogglans spiegelende kalkpleister is gemaakt van "grassello" kalk. Deze exclusieve wand- en plafondafwerking geeft een luxe uitstraling en is leverbaar in diverse kleuren.

De samenstelling van dit materiaal zorgt voor een hoge vochtdoorlaatbaarheid en een natuurlijke langdurige schimmelbescherming. Het materiaal is niet geschikt voor natte ruimten, zoals in de douche zelf, maar in dit droge gedeelte van de badkamer kan het prima worden toegepast.