van-hollandse-bodem-home-header-2

Een mooie gietvloer voor iedere woonkamer

Van Hollandse Bodem heeft een passie voor gietvloeren en dat is niet voor niets. Door de veelzijdigheid van het materiaal en de kennis van onze vakmensen kunnen we voor elke woonkamer weer een vloer naar wens creëeren. Dat maakt ons werk zo mooi. Wij gaan voor het beste, voor jou!

Afspraak maken

Er zijn gietvloeren en gietvloeren

Ben je op zoek naar een gietvloer betonlook voor uw woonkamer dan merkt u al gauw dat er uiteenlopende aanbieders en prijzen zijn. Er zijn dan ook verschillen in gietvloeren. Een gietlaag kan gemaakt worden met epoxy of polyurethaan. Epoxy is bijvoorbeeld niet scheuroverbruggend of UV-bestendig. Dat is prima geschikt voor de garage maar niet als woonvloer in jouw nieuwe woning. Onze alifatische polyurethanen zijn daarentegen scheuroverbruggend en UV stabiel. Dit is uitermate geschikt om jarenlang zorgeloos plezier van te hebben.

Voor elk budget een gietvloer

De prijs van een gietvloer is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw woonkamer. Daarnaast spelen ook het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen een rol. Omdat wij u goed adviseren en uw verwachtingen bespreken kunnen wij voor elk budget de perfecte vloer leveren. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

Van Hollandse Bodem

Duurzaamheid en kwaliteit zijn een bewuste keuze voor ons. We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang probleemloos plezier kunt hebben van uw vloer. Daarnaast werken we alleen met gedreven vakmensen om met zekerheid de kwaliteit te kunnen leveren die we onszelf ten doel stellen.

Betonlookvloer, woonbeton gietvloer

Wil jij:

  • de juiste gietvloer voor uw budget;
  • een gietvloer waar u jarenlang plezier van heeft;
  • materialen naar keuze als gietvloer betonlook woonkamer tot microcement
  • kwalitatief advies van specialisten;
  • een gietvloer van vakmensen met 25 jaar ervaring?

Dan kiest je voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem! Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken

Gietvloer collectie

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren