gietvloer-utrecht

Gietvloer Utrecht

U heeft de juiste aanbieder van gietvloeren in Utrecht en omgeving gevonden. Wij zijn Van Hollandse Bodem. Een team van vloerspecialisten met een diepgaande passie voor gietvloeren. Waarom? Tegen de veelzijdigheid van deze bijzondere vloeren kan geen enkel ander materiaal op!

Overweegt u een gietvloer, dan merkt u al snel dat er veel verschillende aanbieders – en even zo verschillende prijzen – zijn. Dat komt mede doordat onze gietvloeren in verschillende soorten leverbaar zijn. De prijs is dan afhankelijk van het gekozen materiaal.

Onze gietvloer bestaat uit verschillende gietlagen. Deze kunnen gemaakt worden met polyurethaan of epoxy. Epoxy gietvloeren hebben andere eigenschappen, ze zijn bijvoorbeeld niet scheuroverbruggend of UV-bestendig. Wij adviseren deze niet als woonvloer. Epoxy vloeren zijn echter wel ideaal als garagevloer.

Onze woonvloeren zijn alifatische polyurethanen. Deze zijn wel scheuroverbruggend en niet gevoelig voor verkleuringen. Bovendien zijn ze duurzaam, slijtvast én onderhoudsvriendelijk. Een woonvloer om (jarenlang) van te houden dus!

Opgeleverde projecten in Utrecht

Van Hollandse Bodem legt gietvloeren door heel Nederland en dus ook regio Utrecht. Zo hebben wij onze gietvloeren en microcement aan mogen brengen in de nieuwbouwprojecten Tuinhof Blaucapel en Eykmanlaan Overvecht.

We leveren diversen gietvloer kleuren en ook hele mooie betonlook gietvloer stijlen voor iedere locatie.

gietvloer-utrecht-inspiratie

Prijzen gietvloeren Utrecht

Natuurlijk bent u benieuwd naar de prijs van een gietvloer van Van Hollandse Bodem. Door de vele mogelijkheden kunnen we daar echter geen eenduidig antwoord op geven. Wel kunnen wij voor ieder budget een gietvloer leveren. We spreken dan graag een keer met u persoonlijk, zodat wij uw woonwensen kennen en de perfecte gietvloer kunnen adviseren.

De prijs van de gietvloer is onder andere afhankelijk van het gekozen materiaal, de ondergrond waar de vloer op aangebracht wordt en de opbouw van de lagen. Wist u dat een gietvloer over oneffen vloeren en zelfs over vloerverwarming gelegd kan worden? Wij leggen eenvoudige coatingvloeren, hoogwaardige UV-stabiele polyurethaan gietvloeren en alles er tussenin.

Wat voor gietvloer u ook kiest, wij werken altijd met producten van hoge kwaliteit. Door bewust te kiezen voor duurzaamheid garanderen wij een gietvloer die jarenlang – zo niet decennialang – mee gaat. Dat maakt de vloeren op lange termijn goedkoper dan welke andere vloer dan ook.

gietvloer-utrecht-burenkorting

Burenkorting

Zijn uw buren net zo geïnteresseerd in gietvloeren als uzelf? Dan hebben wij goed nieuws: we kunnen een burenkorting geven. Gietvloeren en microcement worden namelijk voordeliger naar mate het oppervlak groter is.

Kunnen we dus meer vloeren of wanden in één straat voorzien van onze kwaliteitsproducten, dan bieden we een aantrekkelijke korting. Deze loopt op naar mate het aantal woningen oploopt.

De gietvloeren in Utrecht aan Tuinhof Blaucapel konden we op die manier collectief inkopen. We lichten de mogelijkheden graag toe tijdens een persoonlijk gesprek met u en/of de buren.

Collectie gietvloeren

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren