Schiedam gietvloer oude school - header

Binnenkijken bij....

een oude school in Schiedam

Het klinkt als een droom, een oude school ombouwen tot woonhuis. Dit authentieke schoolgebouw in Schiedam is volledig gerenoveerd en verbouwd. Een heel project, maar de bewoners hebben er een waar droomhuis van gemaakt. Laatst ontvingen wij deze prachtige foto's van het eindresultaat en deze willen we graag met jullie delen.

Op de begane grond is gekozen voor een  gietvloer. Dit geeft een mooi contrast bij de authentieke details van deze woning. De raampartijen en de hoogte van het pand worden extra benadrukt door de rustige, strakke vloer. Daarnaast zie je dat de gietvloer goed combineert met de andere materialen in de woning.

Lees verder
 Gietvloer Schiedam
 Gietvloer Schiedam
 Gietvloer Schiedam
 Gietvloer Schiedam
 Gietvloer Schiedam
 Gietvloer Schiedam

Indrukwekkend aan dit project is ook het hoge, strakke trappenhuis. De hoogte wordt extra benadrukt door de contrasterende lichtobjecten.

Een wand met kleine raampjes in woonkeuken laat ook zien dat dit alles behalve een doorsnee woning is. De kleine ramen zorgen niet alleen voor een speels vakken effect, ze zorgen ook voor een bijzondere lichtinval.

Op de foto's zie je dat er ook goed is nagedacht over het kleurgebruik. De betonlook vloer met vleug zorgt voor een mooi, rustig geheel in de hele woning. Dit maakt het goed mogelijk om te werken met verschillende kleuren. Het frisse wit, de zwarte details, het hout en de warme grijs tinten passen allemaal mooi bij de vloer.

Aantrekkelijk BTW-tarief op onze gietvloeren bij verbouwingen

Ook verbouwplannen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze gietvloer adviseurs.

Wanneer je bij een verbouwing kiest voor een Van Hollandse Bodem gietvloer is er ook een bijkomend financieel voordeel. Bij nieuwbouw moeten wij 21% BTW rekenen, maar bij verbouwingen is dit slechts 9% BTW. Dit kan dus een leuk voordeel opleveren