gietvloer-header-13

Gietvloer Rotterdam

Wij zijn Van Hollandse Bodem en hebben een passie voor gietvloeren. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met dit soort vloeren.

Wanneer u op zoek gaat naar de juiste gietvloer, merkt u al snel dat er uiteenlopende aanbieders en prijzen zijn. Gietvloeren zijn er in verschillende soorten. Een gietlaag kan gemaakt worden met epoxy of polyurethaan. Epoxy is bijvoorbeeld niet scheuroverbruggend of UV-bestendig.Dat is prima geschikt voor uw garage, maar niet als woonvloer in uw nieuwe huis.

Onze alifatische polyurethanen zijn daarentegen scheur overbruggend en UV stabiel. Dit maakt ze uitermate geschikt voor interieurs en door de slijtvastheid van het materiaal zult u er jarenlang plezier van hebben.

Opgeleverde projecten in Rotterdam

Afgelopen jaren werkten wij mee aan uiteenlopende projecten in Rotterdam. De Hogeschool van Rotterdam, de coffeecorner van de Bijenkorf aan de Koopgoot en diverse Rotterdamse Mac Donalds filialen zijn voorzien van onze gietvloeren.

Ook hebben wij meerdere gietvloeren in betonlook en microcement wanden mogen leveren aan particulieren bij nieuwbouwprojecten als Onderweg naar Kralingen, Wonen aan de Meander, Noordbest, Park Zestienhoven, Fluwelen Weide, Aegidiusstraat en appartementen in De Rotterdam.

gietvloer-rotterdam-inspiratie

Prijzen gietvloeren Rotterdam

Gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en gaan lang mee. Door deze kwaliteit is een gietvloer op lange termijn goedkoper dan elke andere vloer. De prijs van een gietvloer is sterk afhankelijk van het vloer oppervlak. De gietvloer wordt met de hand aangebracht en bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen kunnen niet in één dag aangebracht worden, vandaar dat er meestal wordt uitgegaan van vier werkdagen. Over het algemeen geldt, hoe groter het vloeroppervlak, hoe voordeliger de gietvloer.

Daarnaast spelen het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de lagen een grote rol. Er is een gietvloer voor ieder budget, in een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag welke vloer het best past bij uw wensen. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

gietvloer-rotterdam-burenkorting

Burenkorting

Bij nieuwbouwprojecten als Park Zestienhoven, was het mogelijk uw gietvloer collectief in te kopen. Als de buren ook enthousiast zijn over een gietvloer of microcement, kan dit voor u beide een mooie korting opleveren. Hoe meer vloeren of wanden we kunnen leveren in één straat, des te hoger de korting.

In een persoonlijk adviesgesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe, ook is het mogelijk een presentatie bij u in de buurt te geven.

Collectie gietvloeren

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren