Project - Hilversum

Binnenkijken bij...

een voormalig Koetshuis

In Hilversum leverde we enige tijd terug een vloer op in een unieke woning. Een oud koetshuis verbouwd tot sfeervol woonhuis. We vroegen of we terug mochten komen als het huis was ingericht en dat was afgelopen maand het geval.

Naast het voormalige koetshuis stonden garage boxen, deze zijn ook meegenomen in de verbouwing. Zo is er een enorm vloeroppervlak op de begane grond ontstaan. Dit oppervlak wordt door onze Van Hollandse Bodem gietvloer nog eens extra benadrukt.

Wanneer we de hal binnenkomen ervaren we direct een soort "hotel lobby gevoel". De ruime hal is sfeervol vormgegeven met een zitje en er zijn prachtige kleuren gebruikt op de wanden. De diverse doorkijkjes naar het buitenzwembad versterken het vakantiegevoel nog eens.

Lees verder
 Gietvloer Hilversum Woonkamer
 Gietvloer Hilversum Badkamer
 Gietvloer Hilversum sfeervolle woonkamer
 Gietvloer Hilversum lichte gang
 Gietvloer Hilversum strakke badkamer
 Gietvloer Hilversum
 Gietvloer Hilversum open keuken
 Gietvloer Hilversum
 Gietvloer Hilversum Woonkamer
 Gietvloer Hilversum Badkamer
 Gietvloer Hilversum sfeervolle woonkamer
 Gietvloer Hilversum lichte gang
 Gietvloer Hilversum strakke badkamer
 Gietvloer Hilversum
 Gietvloer Hilversum open keuken
 Gietvloer Hilversum

Voormalig koetshuis

In het oude koetshuis zijn de woonkamer en woonkeuken gesitueerd. De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De indrukwekkende raampartijen maken dit een heerlijke lichte ruimte. Ook de hoogte van de ruimte is imponerend. De gietvloer is strak en licht, hierdoor komt de zwarte keuken nog mooier uit. Leuk detail is ook het, door de bewoners bedachte, houten plafond, een mooi contrast met de vloer.

Ondanks dat de keuken zo groot en hoog is, hebben de bewoners er een bijzonder sfeervolle ruimte van weten te maken. Dit voelt eigenlijk wel als het hart van het huis met de keuken, de haard en een prachtig uitzicht op de tuin.

Badkamers

Het huis beschikt over diverse badkamers die allemaal volgens eenzelfde concept zijn ingericht. Dit geeft rust en eenheid. Onze gietvloeren zijn gecombineerd met diverse contrasterende tegels, wit sanitair en zwarte details.

Zelf verbouwen of renoveren?

Zelf plannen om te gaan verbouwen of renoveren? Begin op tijd met het oriënteren voor de vloer. Wanneer jullie besluiten een gietvloer te kiezen is het handig dit in een vroeg stadium te weten. Zo kan de ondervloer zo gemaakt worden dat hij perfect geschikt is voor onze gietvloeren. Denk bijvoorbeeld aan afschot bij de douche en de dikte van de ondervloer.