Project - Hendrik Ido Ambacht

Gietvloer Groningen

Voor uw gietvloer zoekt u een betrouwbare partner. Van Hollandse Bodem komt niet uit Groningen, maar legt wel gietvloeren door heel Nederland. Met kennis én passie. Deze buitengewoon veelzijdige vloeren stalen jaren geleden ons hart. We zijn dus gietvloerspecialisten in hart en nieren.

Wat is nu de juiste gietvloer? Een beetje online speurwerk en navraag bij kennissen doet al gauw beseffen dat er veel verschil is tussen aanbieders. En prijzen. Dit komt mede doordat er verschillende soorten gegoten vloeren zijn. Er zijn gietvloeren van epoxy of polyurethaan. De materialen hebben hun eigen kenmerken en toepassingen. Zo is epoxy niet UV-bestendig en adviseren wij deze vloeren niet als woonvloer. Voor een garage zijn ze echter prima geschikt.

De polyurethaan gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn scheuroverbruggend, UV-stabiel, onderhoudsvriendelijk en leverbaar in een scala aan kleuren. Kortom, de woonvloer van uw dromen.

Opgeleverde projecten in Groningen

Een voorbeeld van gietvloeren in Groningen waar we trots op zijn, is het project Harener Holt. Dit nieuwbouwproject in het Groningse Haren bestaat uit een wijk met verschillende typen huizen. In diverse van deze woningen hebben wij gietvloeren en microcement wanden aangebracht. Het was een omvangrijk project met veel verschillende eindproducten. Zo veel mensen, zo veel wensen; prachtig om de variatie in gietvloeren te zien.

gietvloer-groningen-inspiratie

Prijzen gietvloeren Groningen

Het vloeroppervlak heeft uiteraard veel invloed op de prijs. De gietvloer wordt handmatig aangebracht en bestaat uit diverse lagen. Deze verschillende lagen kunnen niet in één dag aangebracht worden, vandaar dat er meestal wordt uitgegaan van vier werkdagen. Hoe groter het oppervlak, des te gunstiger de prijs van de gietvloer.

Daarnaast spelen ook het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen een grote rol. In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat uw verwachtingen zijn en adviseren wij u welke vloer het best past bij uw budget.

Omdat wij u goed adviseren en uw verwachtingen vooraf bespreken, kunnen wij voor elk budget de perfecte vloer leveren. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

gietvloer-groningen-burenkorting

Burenkorting

Bij nieuwbouwprojecten, zoals bijvoorbeeld Harener Holt, heeft u de mogelijkheid om uw gietvloer collectief in te kopen. Zijn uw buren of bijna buren net zo enthousiast over de mogelijkheden van gegoten vloeren als u? Dan kan dit een mooie korting opleveren!

De mogelijkheden van de gietvloer met burenkorting lichten we graag toe tijdens een adviesgesprek of een presentatie bij u in de buurt.

Collectie gietvloeren

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren