Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven

Uw woonvloer laat u niet leggen door de eerste de beste. Het moet een droomvloer zijn, één waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Als gietvloerspecialisten is dat precies waar wij ons hard voor maken. Ons hart werd jaren geleden gestolen door de bijzondere veelzijdigheid van gietvloeren. U kunt erop rekenen dat we met dat enthousiasme ook uw nieuwe gietvloer leveren.

Een epoxy gietvloer of een vloer van polyurethaan (pu gietvloer)? Als u op zoek bent naar een nieuwe woonvloer, merkt u al snel dat er verschillende materialen, aanbieders en prijzen zijn. Laat u goed adviseren om een juiste keus te maken en maximaal plezier te hebben van uw gietvloer.

Wij verzekeren u dat de juiste gietvloer de woonvloer van uw dromen is. Gietvloeren zijn namelijk extreem onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Wij vragen bovendien door naar al uw (woon)wensen, zodat we de gietvloer daar helemaal op aan kunnen laten sluiten.

Een epoxyvloer is bijvoorbeeld niet UV-bestendig of scheuroverbruggend en zal daarom tegenvallen als woonvloer. Voor in de garage is dit materiaal echter het meest geschikte. Onze alifatische pu gietvloeren zijn wel scheuroverbruggend en UV-stabiel. We leveren deze in diverse kleuren en dit materiaal kan over vloerverwarming gelegd worden. Zo zorgen wij voor een perfecte match met uw interieur.

Opgeleverde projecten in Eindhoven

Van Hollandse Bodem legt gietvloeren in Eindhoven en ver daarbuiten: ons werkgebied is heel Nederland. In regio Eindhoven mochten we al op diverse plekken gietvloeren en microcementen wanden aanbrengen. Zo voorzagen we in een woning in Den Bosch een aantal kinderkamers van een gietvloer.

gietvloer-eindhoven

Prijzen gietvloeren Amsterdam

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de prijs van een gietvloer van onze hand. Een gegoten vloer is echter maatwerk, dus we hebben geen standaard prijsberekening. De prijs van een gietvloer is afhankelijk van het vloeroppervlak, het gekozen materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen.

Om hierin de juiste keuze te maken, is goed advies onontbeerlijk. Moet u nu kiezen voor een eenvoudige coatingvloer of een hoogwaardige UV-stabiele polyurethaan gietvloer? Of iets er tussenin? En wat zijn de bijbehorende prijskaartjes?

Tijdens een persoonlijk gesprek horen wij graag wat uw verwachtingen zijn ten aanzien van de vloer. Naar aanleiding van uw antwoorden zullen onze gietvloerspecialisten u adviseren wat voor u de beste gietvloer is, passend bij uw budget.

gietvloer-eindhoven

Burenkorting

Bij een nieuwbouwproject bent u niet de enige die een vloer zoekt, uw buren en bijna-buren maken dezelfde afwegingen. Hebben zij ook interesse in gietvloeren, dan kunt u bij Van Hollandse Bodem de gietvloer collectief inkopen. Hoe groter het oppervlakte, hoe scherper wij de gietvloeren kunnen leveren. U profiteert dus van een aantrekkelijke 'burenkorting'.

De mogelijkheden lichten we graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. We kunnen ook direct een presentatie organiseren voor alle geïnteresseerden in de buurt.

Collectie gietvloeren

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren