wandafwerking-header

Een mooie gietvloer voor iedere badkamer

"Een gietvloer in de badkamer is dat ook mogelijk?" Regelmatig krijgen we die vraag van onze klanten. De badkamer krijgt een steeds prominentere rol waarbij het esthetische aspect steeds belangrijker wordt. Het is naast een functionele ruimte ook een plek waar u kunt ontspannen. Een gietvloer is een naadloze hygiënische vloer die erg makkelijk is ter reinigen en daar uitstekend bij past.

Afspraak maken

Degelijk en veilig

Wij kunnen deze vloer moeiteloos op de drainage-goot aansluiten zodat u niet bang hoeft te zijn voor lekkages. Mocht het nodig zijn kunnen wij zelfs vooraf de ondervloer maken zodat er ook voldoende afschot gecreëerd wordt in uw inloopdouche. Ook is het mogelijk om eventueel een stroeve lak toe te passen in uw inloopdouche zodat u de veiligheid voor u en uw gezin ook kunt garanderen. Laat u gerust informeren door een van onze verkoopadviseurs.

Voor elk budget een gietvloer badkamer

De prijs van een gietvloer in uw badkamer is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters. Daarnaast spelen ook het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen een rol. Omdat wij u goed adviseren en uw verwachtingen bespreken kunnen wij voor elk budget de perfecte vloer leveren. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

Van Hollandse Bodem

Duurzaamheid en kwaliteit zijn een bewuste keuze voor ons. We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang probleemloos plezier kunt hebben van uw badkamervloer. Daarnaast werken we alleen met gedreven vakmensen om met zekerheid de kwaliteit te kunnen leveren die we onszelf ten doel stellen.

Gietvloer badkamer oude school -

Wil jij:

  • de juiste gietvloer voor uw budget;
  • een gietvloer waar u jarenlang plezier van heeft;
  • kwalitatief advies van specialisten;
  • een gietvloer van vakmensen met 25 jaar ervaring?

Dan kiest u voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem! Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken

Gietvloer collectie

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren