amsterdam-gietvloer-inspiratiejpg

Gietvloer Amsterdam

Wij zijn Van Hollandse Bodem, gietvloerspecialisten. Dat specialisme is ontstaan door een diepgaande fascinatie en passie voor gietvloeren. Deze bijzondere vloeren zijn fantastisch door hun buitengewone veelzijdigheid. We laten het u graag zien!

Wanneer u op zoek gaat naar de juiste gietvloer, merkt u al snel dat er uiteenlopende aanbieders en prijzen zijn. Dat komt mede doordat er gietvloeren in verschillende soorten zijn. Een gietlaag kan bijvoorbeeld gemaakt worden met epoxy of polyurethaan.

Het verschil? Epoxy is niet scheuroverbruggend of UV-bestendig. Dat is prima geschikt voor uw garage, maar niet als woonvloer in uw nieuwe huis. Onze gietvloeren van alifatische polyurethanen zijn wél scheuroverbruggend en UV-stabiel. Dit maakt ze uitermate geschikt voor interieurs. En door de slijtvastheid van het materiaal zult u er jarenlang plezier van hebben.

Opgeleverde projecten in Amsterdam

Afgelopen jaren werkten wij mee aan uiteenlopende projecten in Amsterdam. Ook hebben wij meerdere gietvloeren en microcement wanden mogen leveren aan particulieren zoals in de Graaf Floris straat in hartje Amsterdam. Dit unieke, authentieke pand is compleet gerenoveerd en er zijn verschillende loft woningen in gecreëerd met Van Hollandse Bodem gietvloeren en microcement wanden. Ook in de Houthavens in Amsterdam hebben wij diverse microcement- en gietvloeren mogen leveren.

amsterdam-gietvloer-inspiratiejpg

Prijzen gietvloeren Amsterdam

Gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en gaan lang mee. Door deze kwaliteit is een gietvloer op lange termijn goedkoper dan elke andere vloer!

De prijs is sterk afhankelijk van het vloeroppervlak. De gietvloer wordt met de hand aangebracht en bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen kunnen niet in één dag aangebracht worden, vandaar dat er meestal wordt uitgegaan van vier werkdagen. Over het algemeen geldt, hoe groter het vloeroppervlak, hoe voordeliger de gietvloer.

Daarnaast spelen het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de lagen een grote rol bij het berekenen van de prijs. Maar er is een gietvloer voor ieder budget! Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag welke vloer het best past bij uw wensen. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

amsterdam-gietvloer-inspiratie-2

Burenkorting

Als de buren ook enthousiast zijn over een gietvloer of microcement, kan dit voor u beide een mooie korting opleveren. Bij het project aan de Graaf Florisstraat bijvoorbeeld was het mogelijk de gietvloer collectief in te kopen.

Hoe meer vloeren of wanden we kunnen leveren in één straat, des te hoger de korting. In een persoonlijk adviesgesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe. Wilt u graag met de buren en ons samen afspreken? We kunnen ook een presentatie bij u in de buurt geven.

Collectie gietvloeren

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren