gietvloer - gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Wij zijn Van Hollandse Bodem, gietvloerspecialisten gevestigd in Gorinchem. Al meer dan 25 jaar creëren wij gietvloeren vanuit passie en diepgaande fascinatie voor dit type vloeren. Gietvloeren zijn buitengewone veelzijdig en dit laten we u graag zien!

Tijdens uw zoektocht naar een gietvloer is de kans groot dat u merkt dat er uiteenlopende aanbieders en prijzen zijn. Dit komt onder andere doordat er verschillende soorten gietvloeren zijn. Graag nodigen we u in onze showroom in Gorinchem uit. Hier leggen wij u alles uit en kunt u de verschillende vloeren met eigen ogen zien.

Bekend van

Collectie gietvloeren

gietvloer-14
gietvloer-15
gietvloer-16
gietvloer-17
gietvloer-18
gietvloer-19
gietvloer-20
gietvloer-21
gietvloer-22
gietvloer-23
gietvloer-24
gietvloer-25
gietvloer-26
gietvloer-27
gietvloer-28
gietvloer-29
gietvloer-30
gietvloer-31
Toon meer kleuren
amsterdam-gietvloer-inspiratie-2

Burenkorting

Denkt u aan het leggen van een gietvloer? Ga dan eens na of er wellicht buren zijn die ook interesse hebben in een gietvloer. Dit kan u en uw buren namelijk een mooie korting opleveren.

Het is namelijk zo dat hoe meer vloeren en/of wanden wij kunnen leveren, hoe hoger de korting voor u en uw buren. In een persoonlijk adviesgesprek lichten wij u graag de mogelijkheden toe.

Wilt u graag met de buren en ons samen afspreken? We kunnen ook een presentatie bij u in de buurt geven.

Opgeleverde projecten in Gorinchem

In Gorinchem liggen vele gietvloeren van Van Hollandse Bodem. Dit komt mede doordat we hier gevestigd zijn met onze showroom, maar ook doordat vele klanten ons aanbevelen.

In de afgelopen jaren werkten wij mee aan uiteenlopende projecten in Gorinchem. Zo werkte we samen met interieurstyliste Femkeido voor een nieuwbouwwoning, gingen we aan de slag in een strak kantoor en wellicht ken je Café Hugo in het centrum van Gorinchem. Ook hier hebben we de gietvloer geplaatst.